W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies.

Bezpłatne seminarium w temacie: „Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania”

XML
UWAGA: ta informacja ma status ARCHIWALNA

Treść

Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno – Spożywczych w Olsztynie, serdecznie zaprasza na bezpłatne seminarium w temacie:
„Jakość handlowa mięsa i przetworów mięsnych w zakresie znakowania”
Seminarium zostanie przeprowadzone w dniu 26 października 2022 r. o godzinie 10:00 w Warmińsko-Mazurskim Urzędzie Wojewódzkim.

Informacje na temat seminarium dostępne są również na stronie internetowej www.gov.pl/web/wijhars-olsztyn oraz u pracowników Wydziału Kontroli WIJHARS Olsztyn pod nr tel. (89) 522 89 20, (89) 522 89 41 lub (89) 522 89 33.
Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń.